S.C. CELSY PROD COM S.R.L. activeaza pe piata prestarilor de servicii auto din anul 2005 si este o societate cu capital integral privat, cu experienta in domeniul intretinerii si reparatiilor autovehiculelor si este dotata cu personal specializat si echipamente specifice procesului tehnologic. In decursul timpului am reusit sa ne impunem pe piata zonala in ceea ce priveste diversitatea pieselor auto si a  serviciilor oferite catre clienti.  

Evolutia a continuat de la an la an, investind profitul in perfomanta tehnica si astfel am reusit sa deschidem o statie de inspectie tehnica periodica, am dotat service-ul cu aparat de verificat si incarcat instalatia de climatizare la orice autovehicol, o cabina de vopsit, stand performant de verificat si reglat directia pentru camioane.

De asemenea societatea dispune de un magazin de piese auto pentru camioane, remorci si semiremorci, efectuam verificari tahografe analogice si digitale, montaj limitatoare tahograf, executam furtunuri hidraulice.

Servicii: ITP ( Inspectie Tehnica Periodica) Camioane, Autocare, Magazin Piese Auto, Sevice Autocamioane, Verificare/Reglare geometrie roti camioane, Confectionari furtunuri hidraulice, Verificare/ intretinere aer conditionat, Verificare tahografe, montare tahografe si limitatoare viteza,Tinichigerie vopsitorie camioane.